7 tips om hur man gör ditt hus

7 tips om hur man gör ditt hus

När vi återfår eller reducerar vår hemma, är en av de mest svåra besluten när vi måste välja de färger eller färger som är mest lämpliga för varje rum. MEN, OM DU ÄR BÄSTA PÅ ATT FOKUSERA PÅ DIN HEMAS AESTETIK, DIG OSS VIL DU STIMULERA DIN SENSER OCH GODKÄNNER DIN FAMILJS VÄLKOMMEN, DÄR DU SKAL MÄTA DIN HUS I EN RÄDD AV EN FYLL REGLER FÖR FÄRGETS PSYKOLOGI. DETTA ÄR EN TEKNIK SOM MÅNGA PROFESSIONELLA INNEHÅLLSDEKORATORER FÖLJER, OCH NU KAN DU LÄR DET OCH FÖRDELAR DET I PRAKSIS.
1. Enligt färgens psykologi, för ett par rum är det lämpligt att använda färger som härrör från apelsin, som persika eller lax. Dessa färger bidrar till att skapa en känsla av enhet, de hjälper lagarbete. Även rosa toner är adekvata, eftersom de är avkopplande och är förknippade med romantik, kärlek och tillgivenhet.
2. För barnets rum är det blå utbudet av färger ett bra alternativ. Blå är en färgpresent i många naturliga element, de hjälper till att slappna av och överväga och hjälper till att lugna ner de yngsta i huset. Gröna är också ett bra val, vilket framkallar tillväxt, natur och expansion, dessa är idealiska färger för att gynna kreativitet hos dina barn
3. Med tonåringar är även blues eller till och med purpur och violetter rogivande färger som också hjälper kreativitet.
4. När vi möter vardagsrummet är det vanligtvis en bra idé att välja varma färger, vilket gör att våra gäster känner sig välkomna. Vissa ljusgula toner, aldrig för starka, kan vara mycket tilltalande, och de kommer också att lägga ljushet i rummet, så kom ihåg om ditt vardagsrum inte är för stort. Kom ihåg att eldfärger, som röda eller ljusgula, kan översimulera, så om du funderar på att använda dem, gör det med mått, lägg till dessa färger i små element eller specifika utrymmen. Om någon i din familj lider av depression, är det en bra idé att skapa ett hörn med dessa färger för att stimulera dem.
5. Och för rum som badet eller studion är de bästa alternativen vita och blåa. Båda färgområdena återspeglar renhet, renhet och stimulerar intellektet. Om du vill se till att slutresultatet inte är för kallt eller enkelt, kan du lägga till livligare färg i vissa dekorativa element. På så sätt kan du skapa ett mycket uppvärmningsutrymme, speciellt i en studio, där du måste spendera timmar att studera eller arbeta.
6. Dekorativa element som dukar, lampor eller gardiner ger slutliga känslor till varje rum, så det är klokt att även använda färgpsykologi här. Du kan skapa en mer färgneutral miljö i ett rum och sedan krydda det genom att till exempel lägga till färgrik väggkonst.
7. Som en allmän regel, tänk att om ditt hus är mörkt, bör du välja klara färger för att expandera utrymmet och lätta upp det. Du måste känna dig bekväm med färgerna du väljer och med de utrymmen de skapar. Det slutliga målet är alltid att njuta av ditt hem.
Kolla andra relaterade inlägg från The Canvas Art Factory som "Designa det perfekta väntrummet" eller "Tips om hur du dekorerar ditt vardagsrum - matsal för hemstadium"